//Sopars populars i havaneres per la Diada de Catalunya a l’Alt Camp

Sopars populars i havaneres per la Diada de Catalunya a l’Alt Camp

Entre els municipis que han organitzat actes trobem Alcover, la Riba, Vila-rodona i Masllorenç

per | 2019-09-11 08:58:4711/09/2019 08:58 | 0 comentaris

A excepció d’algunes poblacions, la majoria de municipis de la comarca van escollir el dia 10 de setembre per realitzar diversos actes amb motiu de la Diada de Catalunya.

Entre els actes més destacats trobem àpats populars com és el cas de Vila-rodona, que ha comptat amb la participació de 200 persones i que posteriorment van gaudir d’actuació d’havaneres, tot es va fer a dins del Local de Fires , el Rourell amb més d’un centenar de veïns i veïnes es van aplegar l’interior del Centre Civic , i Vallmoll, on el sopar de germanor ha reunit 190 persones a l’interior del Centre Cultural, posteriorment es va gaudir de música.

A Puigpelat per la Diada s’ha viscut a l’interior del casal on hi hagut l’acte institucional i un concert d’havaneres amb rom cremat per als assistents

A Figuerola un concert a càrrec de New Orleans Dixie Trio va amenitzar el vespre, que va acabar amb un tasteig de rom cremat per a tots els assistents. Degut a les condicions meteorològiques l’actuació es va reubicar a la Sala del cafè de la cooperativa de Figuerola.

També ha destacat el cas de la Riba on hi va haver ballada de sardanes a la tarda i havaneres a la nit, ambdos casos s van fer a l’interior del Casal Ribetà

Deixa un comentari