//Sala Trono porta ‘Al sostre’ al Convent de les Arts

Sala Trono porta ‘Al sostre’ al Convent de les Arts

Aquesta divertida obra de teatre es podrà gaudir al Convent de les Arts d’Alcover diumenge amb una doble sessió de tarda i vespre

per | 2018-10-18 16:34:1918/10/2018 16:34 | 0 comentaris

Aquest diumenge, 21 d’octubre, el Convent de les Arts d’Alcover serà l’escenari de la comèdia teatral Al sostre de la Cia. Sala Trono amb Pau Ferran i Oriol Grau. Al sostre, de què es duran a terme dues representacions, a dos quarts de 7 de la tarda i a les 9 del vespre, és un espectacle quilòmetre zero.

La sinopsi de l’obra és: el 1512, després de quatre anys de feina, es va retirar finalment la bastida per descobrir el magnífic sostre de la Capella Sixtina. En Lapo i en Loti són dos artesans que treballen per a Miquel Àngel pintant el sostre de la Capella Sixtina. Són grans experts en el seu camp. Miquel Àngel, no. Ell, en realitat, és escultor. Un bon dia, el geni els acomiada perquè vol acabar el sostre tot sol, utilitzant mètodes molt qüestionables, i endur-se’n tots els elogis. Secretament, en Lapo i en Loti tornen a la Sixtina per venjar-se d’ell per haver-los deixat sense feina. Però quan vegin el que ha fet el mestre, el seu pla canviarà… Ah! I el Papa també hi té alguna cosa a dir, i així continua la història.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle, al preu de 12 euros en l’entrada general i de 9 euros si es disposa del carnet del Convent de les Arts. Al sostre forma part dels abonament Teatre i General del Convent de les Arts d’Alcover.

Deixa un comentari