//Rialles a dojo al Pla amb l’obra de teatre ‘M’esperaràs’

Rialles a dojo al Pla amb l’obra de teatre ‘M’esperaràs’

Es la tercera representació del cicle de teatre amateur organitzat per l’Ajuntament del Pla de Santa Maria i que es dur a terme a la Sala Parroquial

per | 2020-01-12 19:07:5212/01/2020 19:07 | 0 comentaris

El cicle de teatre amateur del Pla de Santa Maria ha gaudit novament una obra de teatre, la tercera . En aquest cas ha estat amb la comèdia d’embolics M’esperaràs, de l’escriptor valencià Carles Alberola i que ha anat a càrrec del grup de teatre La Tramoia de Vila-seca, que s’ha fet a les 6 de la tarda a la Sala Parroquial.

M’esperaràs és un embolic de parella, d’enganys i de somnis perduts. El protagonista és el Rubén, professor d’universitat separat i escriptor frustrat. El seu amic Jaume, un home d’èxit, i la dona d’aquest el volen fer sortir del pou, muntant-li una cita a cegues. Però no tot és tan fàcil i la nit es presenta farcida de sorpreses.
Una representació que ha tingut un molt bona acollida de públic.

Les sessions de teatre amateur, que organitza l’Ajuntament del Pla, encara tenen dues obres més programades. Al febrer, la companyia reusenca La Suite Produccions portarà una altra comèdia d’embolics, La intervenció, escrita i dirigida per Albert Casanovas. El cicle es completarà el diumenge 1 de març amb l’actuació del grup La Teca Teatre de Cambrils i la comèdia d’esquetxos Fenya rai!.

Deixa un comentari