//Querol guanya el Premi Iniciativa Medi Ambient 2018 de la Diputació de Tarragona

Querol guanya el Premi Iniciativa Medi Ambient 2018 de la Diputació de Tarragona

Gràcies al projecte s’ha pogut recuperar el camí de les Terres del riu Gaià

per | 2019-02-19 18:25:4319/02/2019 18:25 | 0 comentaris

Un projecte de l’Ajuntament de Querol que ha permès recuperar el Camí de les Terres del riu Gaià és el guanyador del XIV Premi Iniciativa Medi Ambient de la Diputació de Tarragona, dotat amb 3.000 euros. Així mateix, el jurat també ha concedit un accèssit del premi a l’Ajuntament de la Pobla de Massaluca per un projecte de desenvolupament ecoturístic.

El projecte “Promoció i recuperació dels valors naturals del riu Gaià de l’Ajuntament de Querol” ha consistit en la creació d’un itinerari senderístic que ressegueix el curs del riu en el tram entre Querol i el Pont d’Armentera i que permet descobrir llocs que gairebé havien quedat esborrats per la vegetació i la malesa.

Per dur a terme la recuperació d’aquest camí s’hi han instal·lat baranes de seguretat, palanques i un pont penjant per unir les dues vores del riu. A més, s’hi ha treballat en passos suspesos i s’hi han col·locat cartelleres informatives i pals direccionals que serveixen de guia durant tot el recorregut. Com accions complementàries, l’Ajuntament de Querol ha editat un mapa amb tots els detalls per donar a conèixer el recorregut.

Deixa un comentari