La Riba està de festa major aquest cap de setmana. Ha començat aquest divendres 3 d’agost i ho estarà fins el diumenge 5.

El que s’ha viscut fins ara cal fer esment que al Casal d’Avis es finals de campionat de billar de parelles a partir de dos quarts de 5 de la tarda; la inauguració de l’exposició Les nines de la gent gran, al Casal d’Avis a les 6 de la tarda que estarà oberta els dies de la Festa Major de 4 a 7 de la tarda; un espectacle infantil del grup Plàstic a la Plaça Major també a la tarda.

A les 7 de la tarda s’ha fet des del balcó de l’Ajuntament el pregó de la Festa Major a càrrec de l’empresari ribetà Jaume Gomà Llairó amb l’actuació la Bandarra Stret Orkestra tot seguit .

Ara bé el plat fort de la jornada inaugural ha estat el sopar popular que s’ha encetat a partir de les 9 del vespre al Casal Ribetà.

Després, en el mateix indret es podrà gaudir del concert musical de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries. De matinada, ball amb el grup de versions The Cover’s Band i discoteca mòbil amb Galaxy.

Consulteu el programa