//Quatre propostes en la nova sessió de ‘Parlem contemporani?’ a Alcover

Quatre propostes en la nova sessió de ‘Parlem contemporani?’ a Alcover

Serà la penúltima sessió de la tercera edició d’aquest cicle d’art contemporani que es du a terme a les dependències del Convent de les Arts d’Alcover

per | 2020-01-08 17:43:5408/01/2020 17:43 | 0 comentaris

El Convent de les Arts d’Alcover acollirà, aquest dissabte 11 de gener de 2020, la penúltima sessió del tercer cicle ‘Parlem contemporani?’, la programació estable d’arts visuals.
L’acte, totalment gratuït, s’iniciarà a dos quarts de 12 del migdia amb la sessió número 14 i comptarà amb quatre propostes de creadors del Camp de Tarragona. “Cúmul”, de Tamara Ablameiko, projecta sobre la pèrdua del joc infantil per al claustre.
A partir d’aquí tres propostes més:
– La proposta de Jordi Abelló, que projectarà el seu darrer documental, “Arquitectures”, acompanyat de peces creades ‘ad hoc’ per a les parets del Convent.
– “Colom”, la ‘performance’ de Sergio Muro que, entre d’altres coses, ens convida a voletejar i sobrevolar els nostres somnis.
– “La resposta: dibuixos i objectes perduts”, el pòsit pictòric d’una setmana de residència monacal d’Oriol Enguany, explorant la possibilitat de destriar l’espai físic de l’espai psicològic.
Un cop finalitzat l’acte es farà un vermut col·loqui amb els creadors presents.

Deixa un comentari