El Centre d’Atenció Primària d’Alcover organitza la primera cursa-caminada de muntanya al Niu de l’Àliga. Aquesta cursa amb finalitat solidària a favor de Càritas Alcover tindrà lloc el proper 17 de setembre a les 9 del matí.

S’han habilitat tres modalitats de circuit: les curses de 9,5 km i 14 km, i la caminada de 9 km aproximadament. El punt de partida i de finalització de les curses i la caminada és el carrer de les Rodes (davant del Pavelló Municipal).

Pel que fa a les inscripcions, que estan obertes fins el 14 de setembre, es poden fer de manera presencial al CAP d’Alcover o via internet www.athleticevents.net . El preu de la inscripció oscil·la entre els 8 i els 14 € depenent de la modalitat escollida. A cada participant se li farà entrega d’una bossa amb una samarreta tècnica i avituallament. Al finalitzar la cursa es durà a terme una botifarrada per a tots els inscrits.

La 1a edició de la cursa-caminada solidària de muntanya al Niu de l’Àliga d’Alcover està organitzada conjuntament amb els Bombers Voluntaris d’Alcover, que enguany celebren el seu 25è aniversari, i amb el suport de l’Ajuntament de la vila.