//Per la Fira del Bandoler, l’obra del Passeig de l’Estació estarà acabada

Per la Fira del Bandoler, l’obra del Passeig de l’Estació estarà acabada

Aquesta obra es va encetar a principis de març. Les pluges del mes de maig van retardar l’obra, però després s’ha accelerat el ritme. Es manté la previsió inicial d’acabament de l’obra

per | 2018-07-13 13:19:1713/07/2018 13:19 | 0 comentaris

A principis del mes de març van començar les obres de millora del passeig de l’Estació d’Alcover, un dels eixos viaris centrals del municipi.

Segons les previsions inicials, per la Fira dels Bandolers del segon cap de setmana d’octubre —12, 13 i 14 d’octubre— aquesta obra havia d’estar acabada o, almenys, a falta d’acabar els mínims detalls. Però si els terminis eren justos, hi va haver un imprevist meteorològic, un mes de maig molt plujós que va agafar les obres en el moment en què hi havia moltes rases obertes i que va fer que durant alguns dies no s’avancés.

Les obres han continuat endavant i han creat molts dubtes sobre si els terminis es podran complir. L’alcalde d’Alcover, Robert Figueras ha confirmat a El Vallenc que les obres estaran acabades per la fira, aquesta és la intenció i les previsions en aquests moments, encara que admet que com a màxim podria faltar alguns detalls menors.
En aquests moments la feina gruixuda, com ara totes les connexions de sota terra —pluvials, residuals, d’aigua potable, d’electricitat o de gas—, esta feta; l’obra principal del tram des de l’avinguda Catalunya fins al carrer Sitjar està feta, i només queda una connexió amb dos pals d’electricitat. Ara en aquest tram les voreres estan replantejades i només queda tirar el ciment i la llamborda. Ara queda el tram de dalt des de l’avinguda Catalunya al Portal, i la complicació més important que hi ha es la connexió amb la xarxa del nucli antic.

Deixa un comentari