//Neix el gegantó Minguet per la Festa del Roser de Maig a Vilallonga

Neix el gegantó Minguet per la Festa del Roser de Maig a Vilallonga

L’Associació Amics del Roser organitza, com cada any, el segon diumenge de maig la Festa del Roser de Maig dedicada a la Mare de Déu del Roser

per | 2018-05-13 14:55:0813/05/2018 14:55 | 0 comentaris

Aquest diumenge, 13 de maig, se celebra la Festa del Roser de Maig de Vilallonga del Camp, a l’ermita del Roser de la localitat.

L’Associació Amics del Roser organitza, com cada any, el segon diumenge de maig la Festa del Roser de Maig dedicada a la Mare de Déu del Roser. Enguany destaca en especial la inauguració que s’ha fet del gegantó del Roser, el Minguet, que és la figura de l’escolanet que hi ha a l’ermita.

Pel que fa als actes celebrats en aquesta jornada festiva, es començava amb la missa concelebrada per mossèn Joan Anton López i cantada pel cor parroquial. També la tradicional ofrena a càrrec de les nenes i nens que fan la primera comunió i la benedicció de les Roses i Rosers, cant dels Goigs i repartiment de les roses.

Com dèiem, també hi havia la presentació del gegantó del Roser, el Minguet, i el seu el bateig sota l’atenta mira del seu padrí, el gegant de la vila, l’Alfons.

A la tarda hi ha programat el rosari i una ballada del gegant i gegantó amb la presència de la Colla Gegantera, Grallers i Timbalers de Vilallonga del Camp.

Deixa un comentari