//Música, dansa, circ i gastronomia al Festival Terra de Bandolers d’Alcover

Música, dansa, circ i gastronomia al Festival Terra de Bandolers d’Alcover

Festival Terra de Bandolers d’Alcover aplegarà del 19 de juliol al 16 d’agost un total de set espectacles que tindran lloc en diferents escenaris

per | 2019-07-10 19:17:4310/07/2019 19:17 | 0 comentaris

La segona edició del Festival Terra de Bandolers d’Alcover aplegarà del 19 de juliol al 16 d’agost un total de set espectacles que tindran lloc en diferents escenaris com l’església Vella, l’ermita del Remei, Mas de Forès, el Convent de les Arts i la plaça Nova.
Josep Maria Girona, regidor de Cultura, Turisme i Comunicació de l’Ajuntament d’Alcover, durant la presentació del festival, que ha tingut lloc aquest dimecres, 10 de juliol, ha assenyalat que “són molts els llocs que durant aquests dies de calor organitzen els seus festivals d’estiu. El d’Alcover vol ser únic, tant pel que fa a la qualitat del programa que ofereix com per l’objectiu que persegueix, que no és un altre que el de desestacionalitzar l’esdeveniment alcoverenc més conegut arreu: la Fira de Bandolers”.
El festival s’encetarà el 19 de juliol a les deu de la nit a l’església Vella amb l’espectacle “Absurditties” de la Cia. Mortelo & Manzani. Seguirà el dia 26 de juliol a dos quarts d’onze de la nit a Mas de Forès amb “Mil cent i un estels” de la Cia. Bocafoscant. El dia 28 de juliol, a les set de la tarda, al Convent de les Arts arriba l’estrena de “Música en temps d’en Rocaguinarda”.
El mes d’agost s’enceta amb la proposta “deNada” de la Cia. deNada, el dia 2 a les deu de la nit a l’església Vella. Ruegos y demás de la Cia Raquel Lúa & Amaia Miransa arribarà el 4 d’agost a les deu de la nit a l’ermita del Remei. Guillem Anguera & Xavier Pié presentaran “Músiques del món” el dia 9 d’agost a dos quarts d’onze de la nit a Mas de Forès. I la cloenda serà el dia 16 d’agost a les deu de la nit a la plaça Nova amb l’actuació de Cris Juanico

Deixa un comentari