//Mortelo & Manzani enceten el festival Terra de Bandolers d’Alcover

Mortelo & Manzani enceten el festival Terra de Bandolers d’Alcover

L’espectacle porta el nom “Absurditties” i es viurà a l’església Vella aquest divendres, 12 de juliol, a les 10 de la nit

per | 2019-07-17 13:21:3817/07/2019 13:21 | 0 comentaris

L’església Vella és l’escenari escollit per donar el tret de sortida a la segona edició del Festival Terra de Bandolers d’Alcover. La companyia reusenca Mortelo & Manzani arriben aquest, divendres 19 de juliol, a les 10 de la nit amb “Absurditties”, una proposta quilòmetre zero de circ i clown.

Dos pallassos excèntrics arriben carregats d’un munt d’objectes i d’instruments que els porten a situacions d’allò més absurdes. Un espectacle fet amb el poc que tenen: recreant el seu propi món, un univers particular fet de realisme i fantasia. Es tracta d’un espectacle sense paraules, a través del llenguatge universal del clown, ple de música en directe, humor absurd i moltes sorpreses més.

L’espectacle és gratuït i és la primera de les propostes incloses en el Festival Terra de Bandolers d’Alcover 2019, que convida a endinsar-nos a l’entorn natural i patrimonial de la vila a través de la música, la dansa, el circ i la gastronomia. Set són els espectacles que s’han programat del 19 de juliol al 16 d’agost en diferents escenaris com l’església Vella, l’ermita del Remei, Mas de Forès, el Convent de les Arts i la plaça Nova.

Deixa un comentari