//Mira el programa d’actes de la Festa Major de Puigpelat

Mira el programa d’actes de la Festa Major de Puigpelat

En el cas de Puigpelat, la festa major començarà el 13 d’agost, encara que el pregó sigui el 14 i s’allargarà el 18 d’agost.

per | 2019-08-12 08:49:2312/08/2019 08:49 | 0 comentaris

Puigpelat viurà al seva festa major d’estiu del 13 al 18 d’agost.
El tret de sortida del torneig ho farà en les fases prèvies del 4t Torneig de pàdel que es viurà durant la festa major tant infantil, com masculí i femení.

Els actes tornaran el dimecres 14 d’agost. A part que durant tot el dia a la piscina es farà una jornada del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple i parc aquàtic, a la tarda començarà la festa.

Des de la plaça del Casal en seguici s’anirà fins a la plaça de la Vila amb la Txaranga Band Tocats. Allí es farà, des del balcó de la casa de la vila, el pregó, que enguany anirà a càrrec del comediant i pallasso sense fronteres Pep Callau. A continuació hi haurà pluja de globus i traca d’inici festiu. Seguidament, el seguici tornarà al pavelló, igual que abans, però en sentit contrari. Tot seguit al pavelló es farà el concurs de tapes a càrrec de l’Associació de Dones amb dos premis a les més gustoses i dos més a les més artístiques. La jornada acabarà amb la Nit Jove amb el grup Local Latino.

Els actes continuaran el 15 d’agost. A dos quarts de 12 del migdia a l’església es farà el solemne ofici amb la participació de la coral parroquial. Seguidament al Casal hi haurà un aperitiu popular. Els actes tornaran a la tarda amb l’espectacle d’animació infantil de Pep Callau i que porta el nom de “Pepsicolen” a l’envelat del pavelló . De la nit destacarà el sopar de carmanyola a la Sala del Casal i seguidament el monòleg a càrrec d’Edu Mutante a la plaça 1 d’Octubre.

Del 16 d’agost, al matí destacarà la festa de l’aigua a la plaça de la Cooperativa. A la tarda a la piscina municipal hi haurà un rocòdrom infantil. També a la tarda cal destacar que continuaran les partides el torneig de pàdel. A la nit a l’envelat del pavelló es farà la llonganissada popular, un dels actes més multitudinaris de la festa major. Seguidament en el mateix indret i sense moure’s es podrà gaudir de l’espectacle Tahiri Polinesia Show i tot seguit ball fins la matinada amb el grup Loren .

Els actes tornaran el divendres 17 d’agost, quan al Casal es viurà el XIII Torneig d’Escacs, tercer Memorial Toni Gallego. També destacarà a la plaça Jacint Verdagur l’activitats infantil inspirada en el popular programa televisiu de “Humor Amarillo”. A la tarda destacaran: tennis taula al Casal i les fases finals del torneig de pàdel de la festa major. L’orquestra Costa Brava agafarà protagonisme, primer amb el concert de festa major de la tarda a l’envelat i tot seguit en el mateix indret la Nit Jove amb els grups Golden Beat i Porto Bello fins la matinada.

El darrer dia festiu, 18 d’agost, al matí hi haurà les finals del torneig de pàdel, la missa a l’església parroquial i el concert vermut del migdia amb Wax & Boogie Swing Equip. Ja a la tarda, destacarà la plantada del bestiari i gegants a la plaça 1 d’Octubre i cercavila fins a l’escola, on a part de la Cuca i les Cuquetes de Puigpelat hi haurà els gegants de Sant Pere i Sant Pau, els gegants d’Alcover i l’Indiot de Nulles . A partir de dos quarts de 6 de la tarda, a les pistes de l’escola hi haurà futbol sala popular, tant infantil com sènior —solters contra casats i solteres contra casades.

Deixa un comentari