Aquest dimarts, amb l’inici del curs escolar, l’Escola Mare de Déu del Remei d’Alcover ja ha pogut gaudir amb un seguit de millores al pati de l’escola que doten de més valor aquest espai.

El conjunt de patis d’esbarjo del complex escolar se separen en tres espais diferenciats: l’espai destinat als alumnes de P3, els quals es troben en una zona delimitada per una barana; durant els treballs de millora s’ha pintat la barana de color blau per fer l’espai més acollidor i agradable i també s’han reparat les reixes de recollida d’aigua. Al mateix nivell hi ha el pati de P4, on s’han instal·lat tres jocs de molles i s’ha renovat amb pintures de diferents colors la caseta de jocs.

Al pati de P5, 1r i 2n s’hi han instal·lat dues porteries de futbol sala i dos conjunts de tobogans i gronxadors amb unes illes de cautxú per evitar que els infants puguin prendre mal en cas de caiguda. Aquests tobogans són els que anteriorment estaven ubicats al parc de les Rodes, espai on s’ubicarà el futur centre de dia. També s’hi han incorporat dues taules de pícnic perquè els nens puguin seure a esmorzar.
Els murs que delimiten l’espai s’han reparat i pintat d’un color crema i s’hi han col·locat tres pissarres. Per altra banda, els espais restants s’han decorat amb diferents siluetes de caràcter infantil.

Al pati de 3r fins a 6è s’han substituït les proteccions de les cistelles i s’hi han instal·lat noves xarxes. Al llarg del present curs es repintaran els camps de basquet i es dibuixaran diferents jocs al terra.