17 C
Valls
Dilluns, Abril 6, 2020

Més de 200 persones en el “Sopar Groc” de Puigpelat

Tal com estava previst aquest divendres, 23 de març, des de 10 del vespre s’ha dut a terme el primer Sopar Groc a la comarca de l’Alt Camp, un sopar en que hi han intervingut mes de 200 persones, xifra que satisfà molt als organitzadors de l’acte en que han hagut de tancar les inscripcions abans per manca d’espai físic perquè ha superat, i amb molt escreix la previsió inicial més optimista .

L’acte que s’ha fet al Casal Puigpelatenc ha comptat amb representants d’Òmnium Català, de l’ANC, d’una notrida participació d’alcaldes de la comarca i d’alguns diputats del Parlament català com ara Òscar Peris de Valls i el president del Consell Comarcal de l’Alt Camp per citar-ne alguns exemples.

La iniciativa ha sortit d’un grup de veïns de Puigpelat i compta amb la col•laboració d’Òmnium Cultural i l’ANC de la comarca i la finalitat es recollir diners per a la caixa de solidaritat per donat suport econòmic als presos polítics catalans i a tots que hagin de passar pels jutjats pel fet de defensar la Independència de Catalunya.

Abans de començar a sopar, malauradament,s’han hagut d’afegir les fotografies dels cinc nous presos catalans que el jutje Llarena a enviat avui mateix a la presó. Que es sumen a les demes fotografies del polítics catalans a l’exili o a la presó que ja hi havia dalt a l’escenari que presidia el sopar.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Els hotels habiliten més d’un miler de llits per a malalts de covid-19 i sanitaris al Camp de Tarragona

el Fèlix Hotel a Valls - amb capacitat per a 50 persones-. També es disposarà aviat amb places per a 20 persones en l'àrea d'influència de l'Hospital del Vendrell.

La Pobla de Mafumet organitza una caminada popular sense sortir de casa

Aquest proper diumenge i com cada any, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de La Pobla de Mafumet celebrarà una...

VÍDEO | “Estem davant d’una Pasqua completament atípica”

Enguany, la producció de les tradicional mones de Pasqua per Setmana Santa es veurà fortament colpejada per la crisi del covid-19

El 84% de les pimes i autònoms pateixen la crisi del coronavirus

PIMEC Tarragona constata que prop d'un 84% de les pimes i els autònoms pateixen afectacions per la crisi derivada de la pandèmia del coronavirus

A partir d’ara ja és possible anar als horts per collir productes per a l’autoabastament

Des del Departament d’Interior es considerava que calia fixar un criteri que fes compatible la necessitat dels ciutadans d’anar a horts d’autoabastament amb les necessàries garanties de seguretat per a la salut d’aquestes persones