/, Portada, Societat/Més de 200 persones en el “Sopar Groc” de Puigpelat

Més de 200 persones en el “Sopar Groc” de Puigpelat

El sopar s’ha fet al Casal Puigpelatenc. Acte organitzat per un grup de persones i amb la col.laboració d’Òmnium Cultural i l’ANC amb la finalitat de recollir diners per a la caixa de solidaritat.

per | 2018-03-23 22:30:4623/03/2018 22:30 | 0 comentaris

Tal com estava previst aquest divendres, 23 de març, des de 10 del vespre s’ha dut a terme el primer Sopar Groc a la comarca de l’Alt Camp, un sopar en que hi han intervingut mes de 200 persones, xifra que satisfà molt als organitzadors de l’acte en que han hagut de tancar les inscripcions abans per manca d’espai físic perquè ha superat, i amb molt escreix la previsió inicial més optimista .

L’acte que s’ha fet al Casal Puigpelatenc ha comptat amb representants d’Òmnium Català, de l’ANC, d’una notrida participació d’alcaldes de la comarca i d’alguns diputats del Parlament català com ara Òscar Peris de Valls i el president del Consell Comarcal de l’Alt Camp per citar-ne alguns exemples.

La iniciativa ha sortit d’un grup de veïns de Puigpelat i compta amb la col•laboració d’Òmnium Cultural i l’ANC de la comarca i la finalitat es recollir diners per a la caixa de solidaritat per donat suport econòmic als presos polítics catalans i a tots que hagin de passar pels jutjats pel fet de defensar la Independència de Catalunya.

Abans de començar a sopar, malauradament,s’han hagut d’afegir les fotografies dels cinc nous presos catalans que el jutje Llarena a enviat avui mateix a la presó. Que es sumen a les demes fotografies del polítics catalans a l’exili o a la presó que ja hi havia dalt a l’escenari que presidia el sopar.

Deixa un comentari