//Martí Guarch prepararà el rodatge de la seva pel·lícula “Ales d’Ivori”

Martí Guarch prepararà el rodatge de la seva pel·lícula “Ales d’Ivori”

La pel·lícula es rodarà a la comarca de la Terra Alta. El rodatge s’iniciarà a partir de dilluns 16 de setembre i s’allargarà fins a principis d’octubre

per | 2019-09-09 16:19:4309/09/2019 16:19 | 0 comentaris

Martí Guarch, director alcoverenc de cinema i teatre, prepara el rodatge de la nova pel·lícula que dirigirà i es rodarà aquest setembre. “Ales d’Ivori”, una adaptació cinematogràfica de la mateixa obra teatral de Guarch. Protagonizada per Noa Massoutie, una jove reconeguda actriu i cantant gironina i per Natàlia Pozo, alumna de l’escola de Martí Guarch. La pel·lícula explica la història de Rosa i Marta, dues joves que descobreixen el seu amor durant l’època franquista.

Guarch diu: “‘Ales d’Ivori’ és un projecte que sempre havia somiat, imaginat i desitjat. Vaig gaudir molt dirigint la producció teatral, i ara vull que arribi al màxim de persones, en format de cinema. Quan vaig descobrir la història real de Paulina i Encarnita, dues referents, per haver lluitat i superat un amor en l’època franquista, vaig tenir clar que calia apostar per projectes socials, tractant temes que sempre s’han tendit a amagar, i que malauradament encara segueixen sent rebutjats”.

La pel·lícula es rodarà a Catalunya, a la Terra Alta. Aquestes setmanes Martí Guarch ha fet un estada de quatre dies a Roda de Berà, per treballar immers amb les actrius els personatges i el projecte. El rodatge s’iniciarà a partir del dilluns 16 de setembre, i s’allargarà fins a principis d’octubre.

Deixa un comentari