//L’Escola d’Arts Escèniques Martí Guarch presenta dos nous espectacles

L’Escola d’Arts Escèniques Martí Guarch presenta dos nous espectacles

Abans d’entrar el públic podia fer un donatiu per a l’Hospital Sant Joan de Déu com a entrada solidària a la funció. Els espectadors van omplir la sala

per | 2019-06-19 09:31:3419/06/2019 09:31 | 0 comentaris

L’Escola d’Arts Escèniques va tancar el curs 2018-2019 amb una actuació de tres hores al Convent de les Arts. Abans d’entrar el públic podia fer un donatiu per a l’Hospital Sant Joan de Déu com a entrada solidària a la funció. Els espectadors van omplir totes les localitats del Convent de les Arts i van deixar part del públic dempeus.

En primer lloc van presentar-se diferents solos i mostres grupals de teatre-dansa, de dansa jazz, monòlegs d’interpretació i actuacions de teatre musical. A continuació va tenir lloc l’estrena de ‘Què m’està passant?’, una peça de teatre, música, dansa i poesia, que ens parla d’emocions i sentiments com la ràbia, l’amor, la vergonya, la por, l’egoisme i l’enyor.
Per acabar va tenir lloc l’estrena del musical ‘FAME’, amb adaptació textual de Martí Guarch en funció dels actors i actrius que hi actuen. Cal apuntar que els joves estudiants d’interpretació van fer una gran feina, ja que van actuar, ballar i cantar tot defensant els personatges i fent emocionar-se gran part dels espectadors. La part escenogràfica i tècnica del musical va ser dissenyada, construïda i controlada pels alumnes del curs d’escenografia, i així, que el muntatge hagi estat un treball en equip de tots els alumnes del centre.

En acabar l’estrena de ‘FAME’ va tenir lloc la part més institucional amb un discurs de membres del Parlament de Catalunya sobre la importància que té l’Escola d’Arts d’Alcover en el camp de l’educació i del seu bon posicionament en el sector del Camp de Tarragona. També va dirigir unes paraules a tots els alumnes, professors i familiars Martí Guarch, director i fundador de l’escola.
Per acabar va presentar-se un vídeo en què parlaven diferents professors, pares i mares, alumnes i membres de l’equip sobre la seva bona experiència a l’escola. L’entrega de diplomes als diferents alumnes de les formacions va posar punt final a l’acte, i va tenir lloc el sopar de fi de curs a la plaça del Convent de les Arts.

Deixa un comentari