/, Portada/Les Pobles, en plena Festa Major del Roser

Les Pobles, en plena Festa Major del Roser

Aquesta festa major sempre es fa el segon diumenge de maig i és en honor de la Mare de Déu del Roser. Va començar amb traca i acabarà entre sardines i bingo

By |2018-05-12T22:00:39+00:0012/05/2018 21:59|0 Comments

Des d’aquest divendres i fins al dilluns les Pobles estaran de festa major en honor de la Mare de Déu del Roser.

Dels actes del primer dia van destacar el pica-pica inicial de festa a la plaça Major, la traca d’inici de la festa i la sessió de Playstation de la nit.

Ara bé, el primer dia fort de la festa és aquest dissabte. D’aquest matí ha destacat la demostració de tall i escultures de fusta amb motoserra, i les escultures que es facin se sortejaran en el decurs del ball de diumenge.

Un dels actes més populars i tradicionals d’aquesta festa major és la benedicció de coques i la posterior cercavila amb Mai Toquem B, que ha començat i acabat a l’església parroquial.

Continuant amb els actes del dissabte, a dos quarts de 7 de la tarda es va celebrar la tradicional processó pels carrers del nucli. La música ha estat la gran protagonista de la restade la vetllada, primer amb el del concert de festa major a les 8 del vespre, que enguany ha anat de la mà de l’Orquestra Montecarlo, i el ball de nit amb la mateixa formació fins ben entrada la matimada .

Els actes continuaran el diumenge i el dilluns, 13 i 14 de maig .

Leave A Comment