16.5 C
Valls
Dilluns, Abril 6, 2020

Les obres de la residencia d’avis del Pla començaran el 2020

El pressupost de l’Ajuntament del Pla de Santa Maria per al 2020 preveu dedicar 118.000 euros a la primera fase de les obres per convertir part de l’antiga fàbrica tèxtil en una residència d’avis. És la inversió més destacada dels comptes municipals que es van aprovar en el darrer plenari i que presenten una reducció del 7,2% en ingressos i despeses respecte del 2019.

La primera fase de les obres consistirà només a buidar i netejar l’interior de l’edifici i retirar-ne totes les construccions accessòries, com envans i altres elements que no formen part de l’estructura. D’aquesta manera, l’Ajuntament vol fer el primer pas per materialitzar el projecte de més envergadura que Junts pel Pla portava en el seu programa electoral per a les darreres municipals. Les obres es duran a terme a principis del 2020.

Altres inversions previstes per a l’any vinent són la reforma de l’entrada del Centre Cívic (70.000 euros), la continuació de la rehabilitació de Cal Rovira, que actualment ocupa el Catesplai Planenc (35.000) i la base per instal·lar una pista de skate (30.000). Els elements que la formaran ja s’han adquirit enguany. També es renovarà la depuradora de la piscina municipal per una de més moderna a base de sal (20.000€).

El total del pressupost es 2.306.800 per al 2020. Un pressupost aprovat amb les vots favorables dels 7 regidors de Junts pel Pla i amb quatre vots en contra (la CUP i ERC)

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Els hotels habiliten més d’un miler de llits per a malalts de covid-19 i sanitaris al Camp de Tarragona

el Fèlix Hotel a Valls - amb capacitat per a 50 persones-. També es disposarà aviat amb places per a 20 persones en l'àrea d'influència de l'Hospital del Vendrell.

La Pobla de Mafumet organitza una caminada popular sense sortir de casa

Aquest proper diumenge i com cada any, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de La Pobla de Mafumet celebrarà una...

VÍDEO | “Estem davant d’una Pasqua completament atípica”

Enguany, la producció de les tradicional mones de Pasqua per Setmana Santa es veurà fortament colpejada per la crisi del covid-19

El 84% de les pimes i autònoms pateixen la crisi del coronavirus

PIMEC Tarragona constata que prop d'un 84% de les pimes i els autònoms pateixen afectacions per la crisi derivada de la pandèmia del coronavirus

A partir d’ara ja és possible anar als horts per collir productes per a l’autoabastament

Des del Departament d’Interior es considerava que calia fixar un criteri que fes compatible la necessitat dels ciutadans d’anar a horts d’autoabastament amb les necessàries garanties de seguretat per a la salut d’aquestes persones