//Les entitats protagonistes en la festa major del Morell

Les entitats protagonistes en la festa major del Morell

Desprès del seguici que ha començat i ha acabat a la Plaça de la Font, s’ha gaudit de sardanes amb la Cobla Mitja Lluna i el vermut popular.

per | 2019-11-10 13:19:2710/11/2019 13:19 | 0 comentaris

Els actes de la festa major del Morell -encara amb el regust de boca de la música del dissabte- han continuat aquest diumenge encetant amb les matinades pels carrers amb els Grallers del Morell i dels Grallers i Timbals de la Colla Gegantera de Vilallonga.

A les 11 del matí ha començat amb l’ofici de festa major i recepció dels Martins i les Martines del Morell a l’església parroquial amb la cantata de la Coral Guspira.

Seguidament, pels carrers, des de la plaça de l’Església, s’ha fet el seguici popular en honor de sant Martí. El sant ha anat acompanyat de la Banda de Flautes Frullato de l’Escola Municipal de Música del Morell juntament amb els elements festius del poble.

En acabar, a l’entorn a la 1 del migdia, a la plaça de la Font s’ha pogut gaudir d’una ballada de sardanes amb la Cobla Mitja Lluna i tot seguit, en el mateix indret, s’ha comptat amb un vermut popular de festa major.

La jornada dominical acabarà a les 8 del vespre a la sala gran del Centre de Serveis de la Gent Gran hi haurà sessió de ball amb el duet Moka.

El darrer dia de festa major serà demà. Durant tot el dia, de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 a 8 de la nit, a la plaça de la Font hi haurà diverses atraccions per a la mainada com ara rocòdrom, tirolina, surf, jocs gegants i tradicionals, entre d’altres. I l’acte principal -i un dels destacats de tota la Festa Major- serà l’obra d’humor Corbacho 5.0 amb el popular i televisiu humorista José Corbacho.

Deixa un comentari