//Les Decennals del Remei estan a l’equador

Les Decennals del Remei estan a l’equador

Aquest diumenge al vespre s’ha fet la processó de les Decennals pels carrers del nucli antic. La segona, pels carrers de fora, es farà el dia 15 al vespre

per | 2019-06-09 21:30:3609/06/2019 21:30 | 0 comentaris

Els actes de les Decennals d’Alcover en honor de la coronació de la Mare de Déu del Remei estan a l’equador.

Unes festes que es van encetar amb la baixada de la imatge de la Mare de Déu des de l’ermita fins a l’església parroquial en processó el passat 2 de juny. Durant aquests dies, mentre la Mare de Déu és a la parròquia,rep l’homenatge de moltes entitats de la vila després de les misses diàries que són presidides cada dia per un mossèn diferent.

També aquestes dues setmanes hi haurà dues processons pel nucli urbà. La primera s’ha fet aquest diumenge, 9 de juny, a partir de dos quarts de 9 del vespre pels carrers del nucli antic i que ha comptat amb la presència del grup d’Armats i de la Banda Verge del Remei. El nombrós públic present portaven fanalets per a l’ocasió.

Propers actes
Dilluns, 10 de juny, a les 6 de la tarda al Museu d’Alcover hi haurà una xerrada per donar a conèixer la figura del pintor alcoverenc Anton Català Gomis a càrrec de les seves filles, Mireia i Glòria.

El divendres 14 de juny al pavelló municipal hi haurà un sopar festiu popular amb diverses actuacions musicals locals i diversos sortejos, com una pintura del pintor local Jordi Isern, a part de diversos lots de productes per gentilesa de botigues del poble.

El dissabte 15 de juny al vespre es farà la segona processó pels carrers d’Alcover, i en aquest cas es comptarà amb la participació de la Banda Verge del Remei i de la Colla Gegantera d’Alcover.

I ja el dia 16 de juny, que serà el darrer dia, se celebrarà una missa a les 5 de la tarda, presidida pel ja nou arquebisbe Joan Planellas, en la qual es vol consagrar la vila d’Alcover a la Mare de Déu del Remei, i a què són convidats els cristians de l’arxiprestat.

A continuació es farà la pujada en processó de la imatge de la Mare de Déu del Remei a l’ermita, durant la qual la imatge la portarà l’Agrupació de Sant Antoni acompanyada per la Banda Verge del Remei, i allà dalt es farà un piscolabis de comiat i agermanament.

Deixa un comentari