//L’ajuntament vell del Morell obrirà portes

L’ajuntament vell del Morell obrirà portes

A l’equipament hi haurà el nou Cos de Vigilants Municipals, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), Protecció Civil i altres serveis municipals

per | 2019-03-25 16:31:0025/03/2019 16:31 | 0 comentaris

L’edifici de l’ajuntament vell del Morell es posarà en funcionament aquest dimecres, 27 de març. Es tracta d’un equipament totalment renovat on es traslladaran alguns dels serveis de l’Ajuntament morellenc. Així, les dependències acolliran el nou Cos de Vigilants Municipals, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), Protecció Civil i altres serveis municipals.

En aquest sentit, cal remarcar que tot i que el cap de vigilants s’instal·larà aquesta mateixa setmana a l’ajuntament vell, el cos encara no està en marxa. Actualment s’està treballant per poder publicar, com més aviat millor, la convocatòria per triar les persones que ocuparan les sis places de vigilant municipal que conformaran el cos, per tal de començar a donar servei en el termini més breu possible.

A més, els dies 27, 28 i 29 de març, les primeres jornades en què obrirà les seves portes, tots els morellencs podran visitar les noves instal·lacions per conèixer l’espai de primera mà. L’horari serà de 10 a 13 hores i de 17 a 19 hores.

A l’edifici, d’uns 400 metres quadrats repartits en tres plantes i que actualment estava pràcticament en desús, s’hi ha fet una reforma integral, que va donar com a resultat uns espais diàfans, lluminosos, funcionals i molt agradables.

Val a dir que es tracta d’un edifici històric, datat del 1854, i que havia servit d’escola. Més tard va ser la seu del consistori municipal, fins al 1994. Des de llavors havia albergat una petita oficina de correus, activitats juvenils o les dependències de Protecció Civil.

Deixa un comentari