//L’Ajuntament del Pla crea una regidoria dedicada a la Fira del Vent

L’Ajuntament del Pla crea una regidoria dedicada a la Fira del Vent

Mateu Montserrat reforça el seu equip amb la incorporació de Carles Singla com a cap de gabinet de l’alcaldia

per | 2019-07-04 16:43:5804/07/2019 16:43 | 0 comentaris

L’Ajuntament del Pla de Santa Maria tindrà a partir d’ara una regidoria dedicada a la Fira del Vent, que anirà a càrrec d’Isabel Grau, fins ara regidora de Festes. Grau serà la tercera tinent d’alcalde i tindrà també les competències en Comerç i Turisme. La nova distribució de càrrecs es va fer pública aquest dimecres dia 3 de juliol al vespre, en el plenari d’organització.
Josep Silvestre serà el primer tinent d’alcalde i tindrà al seu càrrec Obres i Serveis. A més, serà el regidor de l’equip de govern amb una dedicació parcial més gran, un 35%. Fins ara era regidor de Joventut i Esports, però ja s’ocupava de fet dels serveis i tenia una presència diària a l’ajuntament.

La segona tinença d’alcaldia és per a Maria Teresa Ferré, que passa a encarregar-se d’Hisenda i Festes. Fins ara era regidora de Salut i Benestar Social i primera tinent d’alcalde.
El cartipàs es completa amb Meritxell Pau, que afegeix Serveis Socials a la cartera d’Ensenyament que ja tenia; Josep Torrents “Majoni”, que serà regidor d’Esports; David Mateu, nou regidor de Cultura i Joventut, i Jordi Buldó, que s’ocuparà d’Habitatge i Salut.
Les competències d’Urbanisme, Empresa i Medi Ambient les mantindrà l’alcalde, Mateu Montserrat.

Amb la nova regidoria de Fira del Vent separada de la de Festes es vol aconseguir potenciar totes dues celebracions, que són relativament properes en el temps, a l’agost i a l’octubre. “Són esdeveniments que requereixen una dedicació forta quan arriba el moment i pensem que d’aquesta manera els podrem treballar millor”, va explicar l’alcalde, Mateu Montserrat.
L’equip de govern s’ha reforçat amb el nomenament de Carles Singla, fins ara regidor de Comunicació, Cultura i Turisme, com a cap de gabinet de l’alcaldia. Singla s’ocuparà de la comunicació i la projecció institucional de l’Ajuntament, però sense el càrrec de regidor i sense retribució.

Les regidores de la CUP, Tània Solé i Griselda Pau, van votar en contra de la majoria dels punts tractats en el ple per raons diverses. Van reiterar, com van fer fa quatre anys, que les juntes de govern “no són públiques ni transparents” i van argumentar que la figura del cap de gabinet “no és necessària”.

El regidor d’ERC, Josep Maria Canela, es va abstenir en gairebé tots els punts però va votar a favor de la proposta de retribucions. El calendari de plens i la creació de la comissió especial de comptes es van aprovar per unanimitat.

Deixa un comentari