//L’Ajuntament del Morell es queda amb un deute zero

L’Ajuntament del Morell es queda amb un deute zero

El consistori morellenc va aprovar amb només el vot contrari de Compartim-AM que els 1,5 milions de romanent de tresoreria vagin a eixugar tot el deute

per | 2019-10-21 13:34:0921/10/2019 13:34 | 0 comentaris

L’Ajuntament del Morell ha aprovat la utilització del romanent de tresoreria del pressupost del 2018 per a l’amortització del 100% dels seus crèdits o préstecs pendents. D’aquesta manera, el consistori saneja els seus comptes i es queda a deute zero.
Així, els pràcticament 1,5 milions d’euros que estaven pendents de pagament queden coberts. Es tracta d’una xifra que representava una taxa d’endeutament d’aproximadament un 20%, tenint en compte que la línia vermella pel que fa al deute dels ajuntaments se situa en el 110%. A més a més, després de l’operació, encara resten poc més de 2 milions d’euros que es poden utilitzar per a inversions al municipi.
Aquesta operació es va aprovar en el ple extraordinari que es va celebrar el passat dijous al vespre, i va rebre el suport de tots els regidors del govern i del regidor de Ciutadans, mentre que #Compartim-AM hi va votar en contra.

Deixa un comentari