//L’Ajuntament d’Alcover defineix el cartipàs municipal

L’Ajuntament d’Alcover defineix el cartipàs municipal

Aquest divendres dia 5 de juliol tindrà lloc una sessió plenària per aprovar diversos aspectes de funcionament del consistori

per | 2019-07-04 16:40:5804/07/2019 16:40 | 0 comentaris

L’alcalde d’Alcover, Robert Figueras, ha fet el nomenament de les regidories per a la legislatura 2019-2023 de l’Ajuntament d’Alcover. A Josep Maria Girona se li han assignat les regidories de Cultura, Comunicació i Turisme, que inclouen Ca Cosme, la Biblioteca, el Convent de les Arts i la gestió dels diferents canals informatius del consistori, ser responsable del Museu i de la promoció sostenible de la vall del riu Glorieta. Per altra banda, Carla Miret és la responsable de Governació, Via pública, Hisenda, Comerç Local, Participació Ciutadana i la Fira de Bandolers, de què destaca la realització dels pressupostos participatius i encapçalar l’esdeveniment de promoció cultural més important d’Alcover.

Maria Roca agafa el relleu al capdavant de la Regidoria de Benestar social, Salut i Habitatge, que preveu les relacions amb el nou Centre de Dia i el CAP i les polítiques relacionades amb el nou pla local d’habitatge. Josep Barberà encapçala les regidories de Serveis, Urbanitzacions i Medi Rural i Camins que, entre altres, gestiona el cementiri, el tanatori i el mercat setmanal. Les regidories d’Educació, Alcover Funciona i Joventut les gestiona Marta de Lucas, i inclou els serveis de la Llar d’Infants, l’Escola d’Adults i l’Escola Municipal de Música, com també ho fa de les polítiques adreçades a impulsar el desenvolupament econòmic del poble i la seva relació amb el territori. Carme Sánchez ho farà en les àrees de Medi Ambient i Esports, que inclouen la posada en marxa d’un projecte pioner al Camp de Tarragona: la futura central de biomassa. I finalment, l’alcalde, Robert Figueras, es reserva les regidories d’Urbanisme, Obres i Recursos Humans, que inclouen la coordinació del POUM i projectes de millora del municipi.

Per altra banda, la sala de plens de l’ajuntament d’Alcover acollirà aquest divendres, 5 de juliol, a les 19 h una nova sessió plenària que permetrà establir la periodicitat de les sessions, aprovar la creació i composició de les comissions informatives, la composició de la comissió especial de comptes i s’aprovaran els representants de l’Ajuntament en entitats municipals i supramunicipals.

Deixa un comentari