//La Riba es passa a la recollida de la brossa porta a porta

La Riba es passa a la recollida de la brossa porta a porta

El primer dia del nou sistema serà dimecres, 16 de gener. Durant aquests dies s’han repartit els cubells i material informatiu per totes les cases

per | 2019-01-13 14:00:5313/01/2019 14:00 | 0 comentaris

La setmana que ve el sistema de recollida d’escombraries de la Riba canviarà. Es deixarà el sistema de contenidors i es passarà al porta a porta, com passa en altres municipis. Dilluns, 14 de gener, és el darrer dia de l’actual sistema de recollida. Dimarts, dia 15, es retiraran els contenidors dels carrers i dimecres, 16 de gener, comença el nou sistema de recollida porta a porta.

El 14 de desembre es va enviar una circular a tot el veïnat comunicant que, com a resposta al compromís municipal amb el medi ambient i amb l’objectiu de seguir millorant els serveis del municipi, l’Ajuntament de la Riba i el Consell Comarcal de l’Alt Camp iniciaran a partir del dia 2 de gener del 2019 la campanya de comunicació per implantar la recollida porta a porta.

Una primera xerrada informativa es va fer el 19 de desembre a la tarda al Casal, on se’n va fer la presentació davant d’un centenar llarg de veïns.

El lliurament de cubells, material i informació es va encetar el 2 de gener i acaba l’11 de gener a la Casa de Cultura. En concret es lliuren 3 cubells, 3 bosses de ràfia (paper, vidre i envasos), un paquet de bosses compostables per a la matèria orgànica, dos calendaris de recollida i un llibret “Guia’t”, que és una breu guia alfabètica per a la correcta gestió de la brossa domèstica.

Una segona xerrada informativa es va fer el 8 de gener a primera hora de tarda al Casal d’Avis per aclarir les inquietuds dels veïns.

Deixa un comentari