//La Riba, en plena festa major

La Riba, en plena festa major

Aquest dissabte han destacat els actes solidaris pel matí i la música per la tarda amb l’orquestra Junior’s on ha obert concert i sessió de ball

per | 2019-11-30 20:00:3730/11/2019 20:00 | 0 comentaris

Els veïns i les veïnes de la Riba estant una mica més de l’equador de la festa major d’hivern i quedant només un diumenge intens.

Una festa major en la que el primer dia es va gaudir del campionat de contro, de sessions d’escape room en torns de deu minuts, un berenar popular infantil i la nit musical amb La Banda Neon—grup de versions—, i el DJ Jordi Bosch.

Aquest dissabte, el actes solidaris i la música han estat protagonistes.
Durant el matí s’ha pogut gaudir d’un esmorzar a la brasa, una sessió de master class de bachata organitzada per l’AMPA, i un doble acte al Casal Ribetà: un vermut popular organitzat per Ripam i una ballada de sardanes amb la Cobla Reus Jove organitzat per l’Ajuntament. Actes on s’han recollit diners per la Marató de TV3.

Els actes de la tarda d’aquest dissabte s’han fer al Casal Ribetà on s’ha gaudit del concert de festa major, a càrrec de l’orquestra Junior’s i que ha tingut una molt bona entrada. La mateixa formació ha estat la responsable del ball de tarda que s’ha fet tot seguit i de la nit.

Pel que fa als actes de diumenge destacaran l’actuació gegantera amb els Amics de la Riba i com a colla convidada la de Sant Carles de la Ràpita, el dinar de festa major i l’actuació teatral amb l’humorista Peyu com a cloenda

Deixa un comentari