//El teatre d’objectes estrena programació al Convent de les Arts

El teatre d’objectes estrena programació al Convent de les Arts

Explica una història infantil ideada i pensada per a infants de 2 a 5 anys. Un espectacle en què els objectes expliquen una història

per | 2019-10-06 14:00:1706/10/2019 14:00 | 0 comentaris

La programació de tardor del Convent de les Arts d’Alcover ha començat aquest diumenge, 6 d’octubre, a dos quarts de 12 del migdia.

Ho ha fet amb l’obra el teatre d’objectes ‘Loo’ de la Cia. Ponten Pié. Un espectacle pensat per a un públic entre 2 i 5 anys, i que ha tingut una resposta bona per part de públic. El públic va poder experimentar la proximitat del teatre i les sensacions d’una forma especial.

La sinopsi de l’obra és: Loo és un vent asiàtic, càlid i sec que actua a les tardes d’estiu, i l’espectacle una visió de la seva dura tasca d’empènyer les dunes del desert i devastar les zones humides, selves i oceans i que deixa vaixells paralitzats enmig d’un mar de sorra, per fulminar per sempre més la seva possibilitat de navegar.

Una vegada ha finalitzat la funció, la companyia Ponten Pié ha convidat a experimentar amb objectes i materials i gaudir de les mateixes experiències viscudes per la protagonista de l’espectacle dins del cicle Escola de l’Espectador.

El proper espectacle dins de la programació serà el 19 d’octubre dins de la festa major amb l’espectacle ‘Seasons circus’ de la companyia Le Tendre Amour .

Deixa un comentari