//La Pobla de Mafumet enceta els actes previs de la Festa Major

La Pobla de Mafumet enceta els actes previs de la Festa Major

Aquest any a la localitat també se celebren les Festes Decennals en honor de la Mare de Déu del Lledó

per | 2020-01-16 11:43:5716/01/2020 11:43 | 0 comentaris

La Pobla de Mafumet es prepara per gaudir de la Festa Major d’hivern, de la qual el cap de setmana passat ja es va viure un primer acte previ: el concert de Joan Reig, que acompanyat de la seva banda va presentar el seu nou disc davant del nombrós públic que va omplir el Casal Cultural.

Aquest dissabte es continua amb la programació dels actes previs a la festa amb un dels plats forts d’enguany, la representació del monòleg còmic “Shirley Valentine”, amb Mercè Arànega, també al Casal Cultural a les 19 h. El matí de dissabte també tindrà lloc el primer Trofeu Mare de Déu del Lledó de patinatge, al pavelló municipal i, a la nit, el correfoc del Lledó amb el ball de diables Els 7 Pecats Capitals i altres colles de diables convidades.

Quant a diumenge, 19 de gener, es compta amb alguns dels actes més destacats i esperats d’aquesta festa major d’hivern. En primer lloc, hi haurà el parc d’inflables i circuit de motor, que obrirà portes en sessió de matí i de tarda al parc de les Pobles. A més, i al punt del migdia, el pavelló vibrarà amb l’actuació de Los Xatus i Estopatito. El protagonisme festiu es traslladarà després al Casal Cultural, on a les 19 h tindrà lloc la vuitena edició del festival de màgia Abraca… Pobla!, la gala de màgia internacional, que inclourà l’actuació de Pep Bou, Pilou, Luis Pardo, Brando i Silvana, i Melanie.

Més enllà d’aquest cap de setmana, la Festa Major d’hivern de la Pobla de Mafumet —que enguany coincideix a més amb la celebració de les Festes Decennals en honor de la Mare de Déu del Lledó— també comptarà amb propostes de caire familiar com la tradicional visita al monòlit del Lledó i l’espectacle “Tinc un paper!”, amb Marc Parrot i Eva Armisén, ambdós actes el 25 de gener; la primera edició de la Fira del Vi, el 26 de gener; els concerts de l’Escolania de Montserrat (31 de gener) i Manel (1 de febrer); la solemne processó en honor de la Mare de Déu del Lledó (2 de febrer); la Trobada de bestiari (8 de febrer) i moltes altres propostes, que conviuran amb la litúrgia associada a les Festes Decennals. Aquestes comptaran, del 25 de gener a l’1 de febrer, amb la Novena, així com també amb la solemne missa del 2 de febrer.

Deixa un comentari