//La millora del passeig de l’Estació d’Alcover estarà acabada per la Fira

La millora del passeig de l’Estació d’Alcover estarà acabada per la Fira

Aquesta setmana s’ha asfaltat tot el passeig. Per la Fira es vol que sigui un espai de passeig, per això es mostrarà i no s’hi posarà cap parada

per | 2018-10-03 19:26:5903/10/2018 19:26 | 0 comentaris

Aquesta setmana s’ha asfaltat tot el passeig de l’Estació i el tram de plaça del Portal Nou que durant aquests mesos ha estat en obres. L’objectiu era que per la Fira l’obra estigués acabada per poder gaudir de la festa, ja que el Portal Nou és un dels punts neuràlgics de gent i d’actes de la fira —’food trucks’ o parades de creperies i degustacions, entre altres. Aquest objectiu es complirà malgrat les complicacions que han aparegut en el decurs de l’obra —incident en canonada de gas i sobretot, dies de pluja durant la primavera amb el passeig totalment aixecat.

Una obra que va donar el seu tret de sortida el passat mes de març i de què el termini d’execució ha estat de sis mesos.

En síntesi, el que s’ha fet és millorar els serveis de clavegueram, comunicacions o enllumenat, entre altres, pavimentació nova, ampliació de les voreres per a vianants, un passeig de doble sentit però sense aparcaments en un costat com havia fins ara, canvi de lloc de la parada de bus, canvi i renovació de l’arbrat i elements decoratius.

Deixa un comentari