El Morell viurà aquet cap de setmana la Festa Major d’hivern en honor de sant Martí. Això sí, alguns actes que estaven previstos, amb la greu situació política catalana s’ha decidit suspendre’ls en protesta pels fets que estan passant i per considerar que no és el moment per a celebracions. Aquests actes són: els de divendres a la tarda, com el Ball de Capgrossos Petits, acompanyats del grup de gralles i timbals Els Martinets de l’Escola de Música Municipal, la cercavila de gegants o la Ballada del Drac; la Trobada de Diables de dissabte a la nit; les matinades, i el seguici popular amb participació de les entitats de diumenge al matí i al migdia. Els que sí que es faran són els actes organitzats per l’Ajuntament.

Malgrat aquests actes suspesos els que queden farà que sigui una setmana carregada de propostes per a tots els gustos, entre les quals destaquen el concert de Sant Martí (10 de novembre, a partir de mitjanit), amb un cartell integrat per Brams, Porto Bello i DJ Sendo; seguidament la Festa Major continuarà amb el ball de festa major i la Sant Martí Party 2017, ambdós actes al punt de la mitjanit; les imprescindibles matinades traguejades, que aixecaran els morellencs el diumenge 12 de novembre per gaudir d’una jornada ben intensa amb l’ofici de festa major, el seguici popular, la ballada de sardanes i el vermut festiu i, ja al vespre, amb el ball de tarda.

Finalment, el 13 de novembre la Festa Major de Sant Martí 2017 del Morell tancarà el programa d’actes amb el Divertiland, que inclou rocòdrom, pont tirolès, jocs gegants i tradicionals, i amb les marionetes sicilianes de l’Opera dei Pupi, que l’any 2001 van ser declarades patrimoni immaterial de la humanitat per la Unesco. I per acabar d’arrodonir una festa major, res millor que les rialles garantides amb l’espectacle ‘En Peyu i en Dani’, a càrrec del televisiu humorista.

Consulteu el programa