//La dansa teatre de ‘Blink Flash Duncan’, al Convent de les Arts

La dansa teatre de ‘Blink Flash Duncan’, al Convent de les Arts

L’espectacle infantil, que barreja dansa i teatre, es podrà viure aquest diumenge, 10 de febrer, a dos quarts de 12 del migdia.

per | 2019-02-06 12:56:4106/02/2019 12:56 | 0 comentaris

El Convent de les Arts d’Alcover serà l’escenari, diumenge 10 de febrer a dos quarts de 12 del migdia, de l’espectacle de dansa ‘Blink Flash Duncan’ de la Cia. Blink Flash. En la proposta descobrim el viatge iniciàtic de la Isa, viatge basat en la biografia emocional de la ballarina Isadora Duncan. La peça és una proposta artística per als més menuts que busca despertar la dansa com a llenguatge d’expressió i obrir la consciència de les pròpies emocions i les dels altres.

L’argument és: Un bon vespre, mentre tothom dorm, una noia desencisada, un pèl trista i una mica avorrida, arriba a una platja. De sobte, el seu món buit comença a omplir-se de màgia, la Isa es descobreix creadora. Cada racó de la platja guarda un objecte que enceta un nou món amb un color, música i experiència propis. La Isa és una noia valenta i s’atreveix a jugar. El món ha canviat, és un lloc ple de possibilitats.

La companyia Blink Flash neix l’any 2016 de la mà de Montse Roig, Marina Cardona i Joan Casas, amb el propòsit d’apropar els llenguatges de la dansa i del teatre com a vehicles per expressar les emocions als infants.

Deixa un comentari