//La Cooperativa de Vila-rodona ja té el seu vídeo del centenari

La Cooperativa de Vila-rodona ja té el seu vídeo del centenari

La presentació s’ha fet a les 7 de la tarda, a la sala de cinema del Casal a càrrec de Cristina González i David Ortega, autors del vídeo

per | 2019-09-22 20:08:5922/09/2019 20:08 | 0 comentaris

Aquest diumenge, 22 de setembre, a les 7 de la tarda s’ha presentat el vídeo del centenari de la Cooperativa Agrícola de Vila-rodona.

Des del passat mes de novembre, Festa de Vi Jove,  la Cooperativa Agrícola de Vila-rodona està celebrant el seu centenari. Des d’aleshores s’han fet diferents actes: l’acte inaugural, conferències, presentació de la maqueta del Celler Cooperatiu, presentació de l’ampolla de cava del centenari, concerts, presentació del llibre del centenari i sobretot l’acte institucional del centenari a càrrec del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet actes esportius i àpats de germanor.

Es tracta d’un vídeo documental elaborat pels periodistes David Ortega i Cristina González que recull el testimoniatge de socis i treballadors i ens explica com han estat aquest 100 anys del Celler.

La presentació s’ha fet a la sala de cinema del Casal on ha parlat Adrià Rabadà, president de la Cooperativa de Vila-rodona i del periodista David Ortega.

Deixa un comentari