//La comèdia negra ‘7 raons per fugir’ al Convent de les Arts

La comèdia negra ‘7 raons per fugir’ al Convent de les Arts

Amb aquesta projecció que es farà diumenge, 16 de juny, a les 7 de tarda, conclou la temporada del Cicle Gaudí d’enguany

per | 2019-06-11 13:32:5411/06/2019 13:32 | 0 comentaris

Diumenge, 16 de juny, a les 7 de la tarda el Convent de les Arts d’Alcover acollirà la projecció de la pel·lícula ‘7 raons per fugir’ en el marc del Cicle Gaudí de cinema de producció catalana, i que posarà el punt final a les deu projeccions que ens han acompanyat durant el curs. Aquesta comèdia negra, estrenada el proppassat mes d’abril, compta amb intèrprets de luxe com Emma Suárez, Jordi Sánchez, Sergi López, Àlex Brendemühl, Aina Clotet, David Verdaguer i Lola Dueñas, entre d’altres.
‘7 raons per fugir’ és un film que fa una crítica àcida de la nostra societat partint de set històries quotidianes amb personatges portats a l’extrem de les seves circumstàncies. Set històries que barregen horror i comèdia. Set moments d’humor negre tan estranys com pròxims. Set visions surrealistes d’una societat que no progressa: la família, la solidaritat, l’ordre, la propietat, el treball, el progrés i el compromís. Set històries d’humor negre d’una societat disfuncional.

Deixa un comentari