//Josep Lluís Cusidó torna a ser el candidat pel PSC de Vallmoll

Josep Lluís Cusidó torna a ser el candidat pel PSC de Vallmoll

Josep Lluís Cusidó ha confirmat que es torna a presentar a les municipals, i ho tornarà a fer encapçalant la candidatura del PSC

per | 2018-10-11 10:23:0711/10/2018 10:23 | 0 comentaris

Josep Lluís Cusidó ja té presa la decisió de tornar-se a presentar a l’alcaldia del seu poble en les municipals del 2019, segons ho ha confirmat a aquest setmanari. Ho tornarà a fer encapçalant la candidatura del PSC.

Malgrat els dubtes que podria haver tingut en un moment determinat, aquests es van diluir en veure el suport de molt veïns que l’animaven que es tornés a presentar.

Josep Lluís Cusidó es va presentar per primera vegada a unes municipals en les eleccions de 1991, en què va obtenir tres regidors, i juntament amb un regidor de la llista d’independents va desbancar CiU de l’alcaldia de Vallmoll. Des de llavors sempre s’ha presentat a la reelecció i sempre ha obtingut majoria absoluta. Per exemple, en la darrera, a què es presentaven cinc candidatures, la seva va obtenir el 58,26% dels vots i sis regidors dels nou que es disputaven. A més, des del 2015 és l’alcalde mes veterà de l’Alt Camp.

Malgrat tot, Josep Lluís Cusidó confessa: “El meu equip i jo tenim la mateixa il·lusió que el primer dia. Un exemple n’és la feina feta en la darrera legislatura, en què entre el que ja hem fet i el que queda pendent de fer s’haurà invertit 3,2 milions d’euros a Vallmoll, que no està gens malament. A més, tenim encara en agenda molts projectes a fer en la propera legislatura. Tot amb una economia sanejada i amb el nostre objectiu, que és poder arribar a un deute zero.”

Entre els projectes a fer en la propera legislatura hi ha el d’urbanitzar tota la zona de la futura escola i fer un pavelló al costat, o acabar la rehabilitació del castell.

Deixa un comentari