//Jaume Barri fa gaudir la canalla de Masllorenç en la recta final dels actes de festa major

Jaume Barri fa gaudir la canalla de Masllorenç en la recta final dels actes de festa major

A partir de les set de la tarda d’avui serà el torn de l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar a Masllorenç

per | 2020-01-05 13:15:5805/01/2020 13:15 | 0 comentaris

Després d’un cap de setmana amb nombrosos actes com una nit jove, una ballada de sardanes, balls i correfoc, el municipi de Masllorenç s’apropa a la recta final dels actes de la festa en honor de Sant Ramon de Penyafort.

Avui, 5 de gener, a més de la tradicional rebuda a Ses Majestats els Reis d’Orient, ha començat la jornada festiva amb una xocolatada a dos quarts d’11 a la Sala del Cafè. També s’ha viscut l’animació infantil a càrrec de Jaume Barri, que ha comptat amb bona participació.

A la 1 del migdia de diumenge té lloc la missa solemne i, a continuació, es dona pas a la ballada de gegants. A partir de les set de la tarda d’avui serà el torn de l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar. Els tres Reis d’Orient faran una cavalcada pels carrers del poble que acabarà a la Sala del Cafè, on es farà l’entrega de regals.

També hi haurà un acte per al dia 7 de gener, festivitat de Sant Ramon de Penyafort. A tres quarts de 12 del migdia se celebrarà a l’església parroquial la missa en honor del sant patró de Masllorenç.

Deixa un comentari