//Ja es coneix com serà la Fira de Vila-rodona 2019

Ja es coneix com serà la Fira de Vila-rodona 2019

La fira enguany arriba a la seva 626a edició i és una de les més antigues de la comarca, i a més ha sabut evolucionar amb el pas del temps

per | 2019-10-22 12:35:2522/10/2019 12:35 | 0 comentaris

Vila-rodona ja ho té gairebé tot a punt per a la celebració de la 626a edició de la Fira Agropecuària, que se celebrarà els propers dies 1, 2, 3 i 4 de novembre.

La fira acollirà exposicions de maquinària agrícola (avinguda Enric Benet, plaça dels Arbres i plaça Catalunya), estands d’oficis artesanals i gastronòmics amb productes de quilòmetre zero i proximitat (carrer Major, plaça Vella i davant del local de fires). En total, prop d’un centenar d’expositors, que estaran repartits pels principals carrers del nucli urbà del municipi i al recinte firal.

El pregó de la fira, que tindrà lloc el dissabte dia 2 a dos quarts d’1 del migdia a la sala de plens de l’ajuntament, anirà a càrrec d’Adrià Rabadà, president de la Cooperativa de Vila-rodona. En el mateix acte, es farà entrega dels premis del XIX Concurs de Fotografia i es presentarà la nova imatge del municipi a càrrec de IARAQUÈ.

Enguany, hi haurà dues representacions teatrals al carrer. La primera, divendres dia 1, a les 6 de la tarda a càrrec dels infants; i dissabte dia 2, a les 5 de la tarda a càrrec del grup Teatre del 1900, format per veïnes i veïns del municipi.

Destaca, també, la fesolada popular i l’esmorzar de taverna, que canvia d’ubicació i que tindrà lloc el diumenge dia 3 a partir de les 9 del matí a la plaça de l’Hospital. El mateix diumenge, a les 7 de la tarda al local de fires, tindrà lloc el ‘showcooikng’ Tastets del Gaià, amb el cuiner Xavier Ferraté del restaurant Bresca de Cambrils.

L’actuació castellera de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls serà diumenge dia 3, a la 1 del migdia a la plaça dels Arbres.

Les propostes culturals i socials completen un programa que ha fet créixer el renom de la Fira de Vila-rodona. Durant quatre dies, els visitants podran gaudir de teatre, màgia, activitats infantils, torneig d’escacs, exposicions, etc. Diumenge dia 3 a les 9 del vespre tindrà lloc el castell de focs des del camp de futbol.

Els actes del dia 4 seran tractorada i estructures de Kapla al matí, fesolada popular al migdia i sessions de cinema a la tarda.

Deixa un comentari