El matí d’aquest dimarts, 13 de febrer, s’ha iniciat un foc en un habitatge situat al carrer Major de Vallmoll, al número 3. Es tracta d’un habitatge de tres plantes i sembla ser que l’incendi s’hauria encetat a la primera planta de l’edifici.

Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat s’hi troben treballant en aquests moments i n’han desallotjat dues persones, una de les quals ha estat atesa al mateix lloc dels fets per les ambulàncies i l’equip mèdic.

En aquests moments, tot i que el foc està controlat, el fum encara omple el carrer i la zona en què s’ha produït l’incendi.

ACTUALITZCIÓ: 10.33

L’incendi en un immoble format de planta baixa i tres plantes del carrer Major 3 de Vallmoll està totalment controlat. Dir que A l’arribada efectius l’incendi estava totalment desenvolupat a la planta baixa. Fianlment s’ha rescatat a una persona que es trobava a la 3a planta de l’immoble en un estat d’intoxicada lleu. Al final en aquest servei s’han desplaçat 7 bombers de la Generalitat. 2 ambulàncies del SEM i diverses dotacions de Mossos d’Esquadra.