/, Portada, Successos/Incendi en un habitatge del carrer Major de Vallmoll

Incendi en un habitatge del carrer Major de Vallmoll

Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat s’hi troben treballant en aquests moments

per | 2018-02-13 10:12:4013/02/2018 10:12 | 0 comentaris

El matí d’aquest dimarts, 13 de febrer, s’ha iniciat un foc en un habitatge situat al carrer Major de Vallmoll, al número 3. Es tracta d’un habitatge de tres plantes i sembla ser que l’incendi s’hauria encetat a la primera planta de l’edifici.

Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat s’hi troben treballant en aquests moments i n’han desallotjat dues persones, una de les quals ha estat atesa al mateix lloc dels fets per les ambulàncies i l’equip mèdic.

En aquests moments, tot i que el foc està controlat, el fum encara omple el carrer i la zona en què s’ha produït l’incendi.

ACTUALITZCIÓ: 10.33

L’incendi en un immoble format de planta baixa i tres plantes del carrer Major 3 de Vallmoll està totalment controlat. Dir que A l’arribada efectius l’incendi estava totalment desenvolupat a la planta baixa. Fianlment s’ha rescatat a una persona que es trobava a la 3a planta de l’immoble en un estat d’intoxicada lleu. Al final en aquest servei s’han desplaçat 7 bombers de la Generalitat. 2 ambulàncies del SEM i diverses dotacions de Mossos d’Esquadra.

Deixa un comentari