La companyia Projecte Ingenu, amb diversos dels actors procedents del Camp de Tarragona, entre ells el seu director, Marc Chornet, o l’actriu planenca Neus Pàmies, són aquesta setmana al Convent de les Arts d’Alcover per treballar dos projectes propis que tenen el denominador en comú que són de Shakespeare.

D’una banda, la seva versió de Romeo y Julieta, de què el dilluns 12 de març a dos quarts de 9 del vespre dins les activitats de l’Escola de l’Espectador s’ha pogut gaudir i, de l’altra, els darrers detalls de la seva nova proposta, Vaig ser Pròsper o recordant La Tempesta, una preestrena que es viurà a Alcover el diumenge 18 a les 7 de la tarda, uns dies abans d’estrenar-se i fer temporada a La Seca Espai Brossa de Barcelona.

L’espectacle que es va poder veure dilluns, Romeo y Julieta, és la història d’un primer i últim amor. La història de dos joves per desprendre’s del llegat d’odi que no els deixa estimar, que no els deixa estimar-se. Una representació que va aplegar una quarantena de persones.