/, Portada, Societat/Festa Major a Vilallonga amb la inauguració del Museu del Cinema com a acte destacat

Festa Major a Vilallonga amb la inauguració del Museu del Cinema com a acte destacat

El pregoner d’enguany, Ventura Pons, ha estat l’encarregat d’inaugurar el nou Museu del Cinema de la població

per | 2017-11-11 23:00:0311/11/2017 23:00 | 0 comentaris

Els actes de la Festa Major d’hivern de Vilallonga del Camp donaven el tret de sortida aquest divendres, 10 de novembre, amb dos dels actes principals. Per una banda, el pregó a càrrec del director de cinema, guionista i productor català Ventura Pons. Per altra banda, la inauguració del Museu del Cinema de Vilallonga, precisament a càrrec del pregoner d’enguany de la Festa Major. Cal recordar que el Museu del Cinema, ubicat al Centre Cívic, és una fita en què fa temps que es treballa a Vilallonga del Camp i que acull una mostra propietat del veí de la localitat Josep M. Vallès.

Al llarg d’aquest dissabte s’han continuat els actes de la festa. Així, per exemple, hi ha hagut la Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava, l’exposició de motos antigues i trobada de Vespa Club Reus, inflables per als més petits, demostració de l’elaboració d’aiguardent, tallers de manualitats o una sessió d’òpera infantil. El dissabte es tancava amb el sopar de festa major, a la Sala de Serveis de la Gent Gran, seguit del ball amb el duet Maika Band.

Diumenge continuen els actes amb un altre dels plats forts de la Festa Major de Vilallonga, la Trobada Gegantera, que celebrarà la seva tercera edició i acull un gran nombre de participants així com població que surt a gaudir de la cercavila i el ball de les colles. La trobada començarà a les 9 h amb la plantada i a partir de les 10.30 h s’iniciarà una cercavila pels carrers de Vilallonga. També diumenge hi haurà la missa solemne en honor de sant Martí, celebració que serà oficiada per mossèn Joan Anton i cantada pel Cor Parroquial. A la tarda, sessió de teatre amb la companyia La Tramoia de Vila-seca i l’obra ‘El dia més foll’.

El darrer acte de la Festa Major serà una sessió de cinema infantil el dilluns dia 13.

Consulteu la programació

Deixa un comentari