Els infants de la Riba han gaudit la tarda d’aquest dissabte, 2 de desembre, d’una vetllada d’allò més distreta amb l’espectacle ‘Explosive’, de la companyia La Cremallera.

Un espectacle de jocs i animació musical enfocat a tots els públics: tot recordant els temps d’abans s’ha recreat una animació on dinamitzen la festa amb jocs tradicionals —estirar la corda, cursa de sacs, ball de la cadira, entre altres exemples— i s’ha acabat amb l’animació musical convidant els presents a moure l’esquelet en danses participatives, estàtiques i de rotllana. Una proposta lúdica i divertida que acaba amb una explosió de confeti multicolor, per fer que tots participin en la gran festa.

Una activitat organitzada per l’Associació Amics de la Riba, amb la col·laboració de l’AMPA de l’Escola de la Riba, l’Ajuntament i diverses empreses.

Aquest espectacle, que s’ha dut a terme al Casal Ribetà, ha tingut la seva vessant solidària, ja que s’ha recaptat diners per La Marató de TV3.

La propera activitat organitzada pels Amics de la Riba serà un concert dins de les Jornades Musicals. Serà el 6 de desembre a les 7 de la tarda a l’església parroquial i anirà a càrrec de l’Orquestra Corelli sota la direcció de Joaquim Miracle.