//Exitosa segona sessió de ViNitCultura 2019 de Nulles

Exitosa segona sessió de ViNitCultura 2019 de Nulles

Aquesta sessió ha estat la segona d’enguany i el maridatge ha anat a càrrec del Restaurant Coll de Nulles. La propera errà er+a el proper 25 de maig

per | 2019-05-17 23:00:0817/05/2019 23:00 | 0 comentaris

La Catedral del Vi de Nulles aquest divendres al vespre s’ha fet la segona jornada de ViNitCultura d’enguany exhaurint l’aforament. Una singular experiència que omple edició rere edició des dels seus inicis, l’estiu del 2011.

La nit que va començar amb una copa de cava entre vinyes, tot gaudint de la posta de sol. Després l’interior de la majestuosa Catedral del Vi de Nulles s’inicia un recorregut per la història a través de singulars personatges que porten el secret oblidat del vi. I finalment, entre tines d’obra centenàries i arcs parabòlics modernistes, es va celebrar el sopar sensorial que consta de cinc plats maridats amb cinc vins o caves, cinc estils musicals i cinc petits jocs o vivències, tals com un tast a cegues, sopar que en aquesta ocasió el maridatge el va fer el restaurant Coll de Nulles. Una experiència per als cinc sentits.

La propera edició serà el divendres 24 serà ForEvents de Valls qui acompanyarà els vins i caves Adernats. La darrera sessió serà el 14 de juny, la Masia del Pla tancarà el cicle de sopars, que tornarà a la tardor.

Deixa un comentari