//Estrena de ‘Commedia De’ll Arte’ en la Fira dels Bandolers

Estrena de ‘Commedia De’ll Arte’ en la Fira dels Bandolers

Una peça de caràcter improvisat amb els personatges tradicionals de la tècnica de commedia italiana. L’estrena serà el aquest dissabte a la Fira de Bandolers d’Alcover al Cercle d’Amics.

per | 2019-10-11 16:11:3411/10/2019 16:11 | 0 comentaris

El director alcoverenc Martí Guarch estrena una peça de Commedia De’ll Arte amb els seus alumnes d’interpretació del nivell avançat. Una peça de caràcter improvisat amb els personatges tradicionals de la tècnica de commedia italiana. L’estrena serà el aquest dissabte a la Fira de Bandolers d’Alcover al Cercle d’Amics.

Martí Guarch comenta: “La commedia de’ll arte va promoure la revolució cultural i a la vegada social. Era un gènere que va instaurar-se a peu de carrer, als mercats i fires, i que a través de la música, la comèdia i la dansa es tractaven temes humanitaris, però explicats en clau d’humor i lleugeresa.” Guarch afirma que la Fira de Bandolers és un espai perfecte per poder estrenar l’espectacle ja que es dona visibilitat als joves actors locals i s’aposta per una programació innovadora i de qualitat.

Els actors són alumnes de l’Escola d’Arts del grup avançat que han estat treballant la creació de personatges, els moviments físcis i la improvisació per arribar tenir les eines per interpretar aquest tipus d’espectacle.

El dissabte 12 d’octubre a dos quarts de 7 de la tarda , la terrassa del Cercle d’Amics acull la representació de l’espectacle de Commedia de’ll Arte de l’Escola d’Arts Escèniques Martí Guarch.

Deixa un comentari