/, Portada/Espectacular rua de Carnaval a Alcover

Espectacular rua de Carnaval a Alcover

En la rua de Carnaval d’Alcover hi han participat fins a disset comparses amb disfresses variades i ben treballades, i prop de set-centes persones

per | 2018-02-10 19:55:5710/02/2018 19:55 | 0 comentaris

Un any més el Carnaval d’Alcover ha estat el més espectacular de l’Alt Camp.

En primer lloc s’ha viscut la rua, amb la participació de 17 comparses i més de 700 persones. Ha donat el tret de sortida a les sis de la tarda des del pàrquing de la Fira i després de passar per diferents carrers de l’eixample alcoverenc s’ha acabat al Pavelló Municipal d’Alcover. Les comparses han tingut l’oportunitat de fer fins a dues exhibicions, una a la plaça Lluís Companys i l’altra a la plaça del Portal.

També s’han donat fins un total de 15 premis, que sumen prop de 1.800 euros, distribuïts en dues categories: comparses amb carrossa i comparses sense carrossa. La comparsa amb carrossa guanyadora de la rua 2018 tindrà el privilegi de portar el Rei Carnestoltes en l’edició del 2019 i es va endur 450 euros per a l’elaboració de la seva carrossa. Les tres millors disfresses foren: primer per “Mosquits”, en segon lloc pr “Trols” i el tercer per “Venecians”.

Un cop finalitzada la rua es farà el lliurament dels premis al Pavelló Municipal.

La vetllada s’ha acabarà amb el multitudinari sopar popular i el concert del grup local de versions AllCovers i DJ Eloi Giralt fins ben entrada la matinada.

Deixa un comentari