//Espectacle reflexiu de la vida al Convent de les Arts

Espectacle reflexiu de la vida al Convent de les Arts

La reflexió es a partir de l’espectacle “Momo” de la companyia Anna Roca, un espectacle en que ha tingut bona acollida i assistència.

per | 2019-03-10 20:19:5310/03/2019 20:19 | 0 comentaris

El Convent de les Arts d’Alcover ha gaudit aquest diumenge, 10 de març, a les 6 de la tarda la proposta ‘Momo’ de la Cia. Anna Roca. Un espectacle diferent i peculiar que en el fons es una reflexió original sobre el ritme de la vida de cadescu.

La sinopsi de l’espectacle és: tres personatges que viuen en un jardí botànic abandonat us esperen per explicar-vos la història de Momo, una nena que posseeix la meravellosa qualitat de saber escoltar els altres i que desitja ajudar la gent a humanitzar les seves vides. Sobretot quan els homes grisos decideixen apoderar-se d’un dels béns més preuats que posseeixen les persones: el seu temps.

Una reflexió de com s’eduquen els joves: es vol que parlin anglès, rus, xinès… que juguin a futbol, que facin teatre, que siguin bons en tot… els preparem per al futur, perquè tinguin una bona feina, una bona casa, un bon cotxe… però no els eduquem per jugar en llibertat, per aprendre a relaxar-se, per aturar-se davant d’un amic i simplement parlar i escoltar-se.

Un espectacle familiar que ha tingut un molt bona acollida de públic i una molt bona assistència

Deixa un comentari