/, Successos/Es reprèn el judici dels delictes urbanístics de Querol

Es reprèn el judici dels delictes urbanístics de Querol

El judici es va encetar fa setmanes però es va suspendre. Aquest dijous, 17 de maig, s’ha fet la part del judici oral que quedava per fer. El fiscal demana 4 anys de presó

per | 2018-05-17 17:17:1117/05/2018 17:17 | 0 comentaris

El judici sobre els delictes urbanístics de Querol entre el 2002 i el 2007 s’ha reprès aquest dijous, 17 de maig, a la sala segona de l’Audiència de Tarragona. El judici es va encetar el passat mes d’abril i s’havia suspès per petició d’una de les parts. En el judici s’acusa de diversos delictes urbanístics empresaris, arquitecte municipal, l’exalcalde de Querol Miguel Uroz —que en aquells anys era primer tinent alcalde. L’altre acusat, Albert Carreño que era alcalde en aquells anys, va morir el passat mes de gener.

En el judici han declarat els agents de Mossos d’Esquadra per aclarir els moviments bancaris de l’exalcalde, punt en què es va quedar el judici quan es va suspendre. Per als agents policials s’han detectat irregularitats bancàries. El fill de l’acusat, que es dedica al món urbanístic i que ha declarat com a testimoni, s’ha declarat com a únic responsable d’aquest compte bancari.

També cal dir que Miguel Uroz, per recomanació del seu advocat, s’ha negat a declarar.

Cal recordar que el fiscal demana 4 anys de presó.

Deixa un comentari