//Es reprèn el cicle d’arts plàstiques al Convent de les Arts

Es reprèn el cicle d’arts plàstiques al Convent de les Arts

És la novena sessió d’aquest cicle d’arts plàstiques, de sessions que són mensuals, i es farà aquest dissabte, 12 de gener

per | 2019-01-10 11:42:1510/01/2019 11:42 | 0 comentaris

El Convent de les Arts d’Alcover acollirà demà, dissabte 12 de gener, a dos quarts de 12 del migdia la sessió novena del cicle d’arts visuals “Parlem contemporani?”. L’entrada és lliure i gratuïta.

Entre les propostes es presenta “Ipse, ipsa, ipsum(em)Ç”, una acció entre rastres d’identitats estimades, un procés de presència en transformació de Mireia Zantop. Quatre instal·lacions altament dissímils són el menú del dia: so, dibuix, escultura i cistelleria.

Nil Joan presentarà una instal·lació sonora, “EL Temps és OR”, amb la qual pretén posar el consumidor en el lloc de treball del productor, donant valor al temps de consum, per produir temps sense ús mercantil, temps lúdic.

Cristina Ferré, a “De la por al fàstic”, instal·la dibuixos i bestiolines per plantejar algunes preguntes: què succeeix en aquells llocs físics o mentals reconeguts? Sortir a respirar de forma conscient requereix assumir el risc de la rebel·lia, assegurar-se abans que serà possible suportar la diferència, l’estranyesa de la novetat, estar disposat a superar la por (V. Starkwell).

Marie-France Veyrat, amb el seu “Elogi al brutalisme”, presenta quatre exemples de les seves escultures ARTquitectòniques, depurades, que segueixen la línia del seu treball escultòric on els tòtems asteques, descoberts a Mèxic, exerceixen d’inspiració.

I al claustre del convent, Cristian Real plantarà el seu “Mirall refugi, dos temps: el moment paradoxal”, en què ens protegim de ser nosaltres mateixos i busquem en l’altre el nostre anhel i el següent, quan ens obrim a ser qui som i ens alliberen del mirall i del refugi per esdevenir present.

Deixa un comentari