//Es reedita el pacte entre el PSC i ERC a la Selva del Camp

Es reedita el pacte entre el PSC i ERC a la Selva del Camp

Les dues formacions es comprometen a impulsar plegats i a sumar sinergies en benefici del poble de la Selva del Camp

per | 2019-06-14 10:32:1014/06/2019 10:32 | 0 comentaris

Quatre anys amb un excel·lent balanç de serveis oferts a les selvatanes i selvatans, així com uns resultats electorals amb dues clares majories, una d’esquerres i l’altra sobiranista, han fet que l’acord amb clau local signat l’any 2015 entre ERC i el PSC pel govern de la Selva del Camp s’hagi acabat demostrant com la millor opció possible també per al proper mandat municipal que ara arrenca.

 

La lectura i la interpretació dels resultats obtinguts el 26 de maig per PSC-JpS-CP i per ERC-AM fan viable un acord de govern entre aquestes dues forces polítiques pels pròxims quatre anys, de manera que l’acord permetrà fer també compatible i donar representativitat a les dues majories de votants del municipi.

 

Amb el mateix objectiu que ja va perseguir el govern selvatà en l’últim mandat, l’acord entre ambdues forces dóna estabilitat i promou un nou impuls que permet avançar en benestar i qualitat de vida per a totes les veïnes i veïns del poble. A més, ofereix un horitzó de continuïtat a l’obra feta al llarg del darrer quadrienni en benefici del progrés i el benestar conjunt de la Selva. Atesa aquesta convicció i prenent com a punt de partida els eixos bàsics del programa de cada formació, així com les propostes socials presentades per cada una, ERC-AM i PSC-JpS-CP es comprometen a impulsar plegats i a sumar sinergies en benefici del poble de la Selva del Camp prioritzant polítiques d’esquerres i socials des de la llibertat i la identitat de cada formació política.

Deixa un comentari