/, Portada Destacada/Es destinen 50.000 euros a la millora de l’accés a l’escola i a la llar de Vila-rodona

Es destinen 50.000 euros a la millora de l’accés a l’escola i a la llar de Vila-rodona

El cost total de la millora és de 50.000 euros, per al qual es compta amb una subvenció de 47.000 euros de Governació de la Generalitat

per | 2018-02-13 09:38:4513/02/2018 09:38 | 0 comentaris

L’Ajuntament de Vila-rodona arranjarà un tram del camí de les Pinatelles o de Rodonyà, en concret el tram que va des de les actuals escoles fins al cementiri municipal, un tram que està en molt mal estat per l’erosió de la pluja.

Feia temps que l’Ajuntament de Vila-rodona tenia la intenció de millorar aquest tram, però esperava a veure si es desencallava el tema de la nova escola per fer-ho tot junt. Però mentre esperaven va sortir la convocatòria de millora de camins per part del Departament de Governació de la Generalitat i el consistori vila-rodoní va decidir acollir-s’hi i se li va concedir una subvenció de 47.000 euros, que és el 80% del cost total del projecte, que és de 50.000 euros.

En aquests moments està en fase d’adjudicació, i quan es faci començaran les obres pròpiament dites. Segons previsions de l’Ajuntament es farà durant aquest any, al més aviat possible.

En aquesta actuació el que es farà és millorar l’asfaltat i conducció de les aigües pluvials per evitar-ne de la millor manera possible l’erosió.

D’aquesta manera, quan aquesta obra estigui enllestida, es millorarà l’accés a l’escola, a la llar d’infants, al cementiri i al local dels caçadors.

Deixa un comentari