14 C
Valls
Divendres, Febrer 28, 2020

Es busca implicació ciutadana en dos espectacles del Convent de les Arts

De totes les programacions del Convent de les Arts fetes fins ara, la de la temporada de tardor 2019, que s’ha presentat aquest dilluns, 16 de setembre, és la que més participació i la col·laboració ciutadana demana, amb la finalitat de buscar la implicació de la gent tant en els processos creatius com en les residències. En concret ho farà en dos espectacles: la companyia Le Tendre Amour farà residència al Convent de les Arts amb l’espectacle ‘Seasons Circus’, que es representarà el 19 d’octubre a les 5 de la tarda i es demana que famílies alcoverenques acullin als artistes a les seves cases uns dies, mentre duri la residència; l’altre espectacle que busca la implicació de la gent és ‘Las Muchas’, de la companyia Mariaantònia Oliver, que es viurà el 15 de desembre a les 7 de la tarda i per al qual es busquen vuit dones majors de 70 anys que participin en el procés creatiu de l’obra.

La temporada de tardor 2019 al Convent de les Arts està formada per dotze espectacles repartits en deu sessions. Espectacles on hi haurà música, teatre, dansa, circ, arts visuals i cinema i a què es donarà el tret de sortida el 6 d’octubre a dos quarts de 12 del matí amb l’espectacle familiar ‘Loo’ de la companyia Ponten Pié. El següent serà l’esmentat ‘Seasons Circus’. El tercer dia serà dins de la festa major, amb l’espectacle del Mag Lari amb doble sessió del 20 d’octubre. La següent jornada del cicle serà l’endemà, també dins de la festa major, i serà el cicle de dansa Arts en Moviment, en què a partir de les 7 de al tarda hi haurà per ordre els espectacles ‘Galápago’, ‘Pilar de dos’ (una visió del fet casteller des del món de la dansa) i ‘Nomadis’.

Ja al mes de novembre, el dia 10 a les 7 de la tarda es gaudirà de l’estrena exclusiu de ‘Formiga & Cigale’, de la companyia Formiga & Cigale Feat i l’orquestra La Principal de Tarragona. El dia 17 de novembre a dos quarts d’1 del migdia hi haurà el concert ‘De terres víkings’ de l’orquestra de Cambra Terrassa 48, i el 24 hi haurà l’espectacle de titelles de la companyia portuguesa ‘Bonecos de Sant Aleixo’ (espectacle dins del Festival Guant).

I al desembre hi haurà tres espectacles més. El primer, el dia 1 de desembre amb el espectacle d’Espaldamaceta que porta per nom ‘Millor que mai’; el dia 15, l’esmentat espectacle de ‘Las Muchas’, i tancarà el cicle el dia 27 de desembre a les 9 del vespre un concert de músiques nadalenques amb el Quartet Mèlt.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

S’invertirà 5,4 MEUR en la renovació de la meitat de la flota de vehicles dels Agents Rurals

El Govern de la Generalitat invertirà 5,4 MEUR en la renovació de la meitat de la flota de vehicles dels Agents Rurals.

Nova moció de censura a l’Ajuntament de Cabra del Camp

L'oposició de Cabra del Camp ha presentat avui 28 de febrer una moció de censura i es proposa com a nou alcalde a Javier Romero Aznar de Caminem Tots Junts

El Plaseqta preveu el confinament de la població davant els primers indicis d’accident greu a la petroquímica

El Govern recupera el Pla d'emergència exterior del sector químic de Tarragona (Plaseqta) i retorna al territori la gestió de les emergències químiques

Coneix els divuit actes pel 8-M a Valls

Per commemorar el Dia Internacional de les Dones, Valls comptarà amb varis actes organitzat per entitats i ajuntament de Valls.

‘La hija del ladrón’, protagonista al Convent de les Arts

La projecció serà aquest dissabte a les 7 de la tarda. Posteriorment hi haurà un col·loqui amb la directora i guionista de la pel·lícula