//Es busca implicació ciutadana en dos espectacles del Convent de les Arts

Es busca implicació ciutadana en dos espectacles del Convent de les Arts

La programació està formada per dotze espectacles en deu dies que comencen el 6 d’octubre i acaben el 27 de desembre

per | 2019-09-16 12:45:4016/09/2019 12:45 | 0 comentaris

De totes les programacions del Convent de les Arts fetes fins ara, la de la temporada de tardor 2019, que s’ha presentat aquest dilluns, 16 de setembre, és la que més participació i la col·laboració ciutadana demana, amb la finalitat de buscar la implicació de la gent tant en els processos creatius com en les residències. En concret ho farà en dos espectacles: la companyia Le Tendre Amour farà residència al Convent de les Arts amb l’espectacle ‘Seasons Circus’, que es representarà el 19 d’octubre a les 5 de la tarda i es demana que famílies alcoverenques acullin als artistes a les seves cases uns dies, mentre duri la residència; l’altre espectacle que busca la implicació de la gent és ‘Las Muchas’, de la companyia Mariaantònia Oliver, que es viurà el 15 de desembre a les 7 de la tarda i per al qual es busquen vuit dones majors de 70 anys que participin en el procés creatiu de l’obra.

La temporada de tardor 2019 al Convent de les Arts està formada per dotze espectacles repartits en deu sessions. Espectacles on hi haurà música, teatre, dansa, circ, arts visuals i cinema i a què es donarà el tret de sortida el 6 d’octubre a dos quarts de 12 del matí amb l’espectacle familiar ‘Loo’ de la companyia Ponten Pié. El següent serà l’esmentat ‘Seasons Circus’. El tercer dia serà dins de la festa major, amb l’espectacle del Mag Lari amb doble sessió del 20 d’octubre. La següent jornada del cicle serà l’endemà, també dins de la festa major, i serà el cicle de dansa Arts en Moviment, en què a partir de les 7 de al tarda hi haurà per ordre els espectacles ‘Galápago’, ‘Pilar de dos’ (una visió del fet casteller des del món de la dansa) i ‘Nomadis’.

Ja al mes de novembre, el dia 10 a les 7 de la tarda es gaudirà de l’estrena exclusiu de ‘Formiga & Cigale’, de la companyia Formiga & Cigale Feat i l’orquestra La Principal de Tarragona. El dia 17 de novembre a dos quarts d’1 del migdia hi haurà el concert ‘De terres víkings’ de l’orquestra de Cambra Terrassa 48, i el 24 hi haurà l’espectacle de titelles de la companyia portuguesa ‘Bonecos de Sant Aleixo’ (espectacle dins del Festival Guant).

I al desembre hi haurà tres espectacles més. El primer, el dia 1 de desembre amb el espectacle d’Espaldamaceta que porta per nom ‘Millor que mai’; el dia 15, l’esmentat espectacle de ‘Las Muchas’, i tancarà el cicle el dia 27 de desembre a les 9 del vespre un concert de músiques nadalenques amb el Quartet Mèlt.

Deixa un comentari