//Engega la Festa Major de Vilallonga en honor de sant Martí amb el teatre de Santi Nolla com a plat fort

Engega la Festa Major de Vilallonga en honor de sant Martí amb el teatre de Santi Nolla com a plat fort

També destaca la celebració de la 5a Trobada Gegantera el diumenge

per | 2019-11-07 10:28:0807/11/2019 10:28 | 0 comentaris

Vilallonga del Camp engega aquest dijous, 7 de novembre, els actes de la Festa Major d’hivern, festa celebrada en honor de sant Martí de Tours.

El programa d’actes s’obre amb una sessió de contacontes a la Biblioteca a les cinc de la tarda. També s’ha previst una visita guiada al Museu del Cinema (18.30 h) i, a les vuit del vespre, s’oferirà la conferència “Chaplin 130 aniversari”, al Museu del Cinema, a càrrec de Raül Contel.

Divendres la localitat de Vilallonga forma part de la Volta Solidària a Espanya per les Malalties Rares. Al vespre es farà una nova conferència a les 19 h a la sala d’actes del Centre Recreatiu, serà sobre Josep Mestres, de qui després s’inaugurarà una exposició al Museu Pere Virgili.

Ja dissabte al matí estarà replet d’activitats: trobada de col·leccionistes de plaques de cava, exposició de motos, inflables infantils, jocs tradicionals i demostració d’elaboració d’aiguardent. A la tarda tindrà lloc el Despertar dels Gegants a les 18 h, amb entrega del ram a la Sança de Castella. També es comptarà amb la música de La Tieta Clara al Centre Recreatiu (19.30 h) i la de Metallica (22.30 h) amb Metallica i The San Francisco Symphony Orchestra.

L’acte central de diumenge serà la 5a Trobada Gegantera, que iniciarà la cercavila a les 11 h per, una hora més tard, fer el ball de lluïment de les colles participants a la plaça de l’Església. A les 13.15 h s’oferirà la missa solemne en honor del patró, sant Martí. Finalment, a les 19 h, arribarà el plat fort de la Festa Major, la representació de l’obra “El Sr. Marcel·lí fa de Capri i el Sr. Bohigues, no”, amb el vilallonguí Santi Nolla. L’obra ja compta amb les entrades exhaurides.

Deixa un comentari